Livet med diabetes er ikke surt 

Problemer med libre-sensoren

libre sensor stoppet

Skrevet den: 14/04/2021

Af: danieljs

Jeg har de sidste 3-4 uger haft rigtig mange problemer med min libre-sensor. Altså når den sidder bag på overarmen, den eneste godkendte placering.
Mine sidste 3 sensoren er blevet sendt tilbage til Abott, da de alle er stoppet med at fungere før deres udløb. Derudover målte de også forkert hele tiden. Når sensoren viste 4-3, var mit blodsukker reelt mellem 5,5-4,5.

Derfor har jeg været nødsaget til at finde en alternativ placering til sensoren, også selvom den reelt ikke er godkendt til andet end overarmen. Indtil nu har jeg kun prøvet indersiden af mit lår. Det har faktisk fungeret rigtig godt. Sensoren har faktisk vist 100% det samme som min blodsukkermåler.

libre sensor og blodsukkermåler

Så jeg er meget glad for denne placering. Derudover har jeg ingen problemer med, at den falder af, også sidder den slet ikke i vejen. Har specielt haft problemer med overarmen, da jeg ikke har kunne ligge på din side når jeg skulle sove. DET KAN JEG NU. Super dejligt.

Læs mere

Diabetesboksen
Diabetesboksen sælger kvalitets tilbehør til dig med diabetes. Her kan du købe plastrer, klistermærker og andet sjovt til din blodsukker sensor og insulinpumpe. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram