Livet med diabetes er ikke surt 

Plaster til din Libre sensor

plaster navy blå

Skrevet den: 16/03/2021

Af: danieljs

Nogle har store problemer, at deres Libre sensor falder af før de 14 dage udløber. Er du en af dem, så skal du måske tage et kig på et plaster til din Libre sensor. Vores plastre produceres i Australien af RockaDex, som er en australsk familie virksomhed, hvor de blandt andet producerer disse plastre og andet tilbehør til dem med diabetes. Derfor kan du være sikker på, at vores plastrer er af høj kvalitet. Tag et kig på vores plastre til Libre sensoren her.

Personligt bruger jeg selv et plaster, da jeg ofte river sensoren løs om natten, fordi jeg ruller rundt på den ene og anden arm. Plastret hjælper så med, at sensoren ikke river sig løs fra min arm.
Plastret er lavet af det samme materiale, som medicinske plastre er. Det betyder, at plastret ikke kun er meget holdbar, men også behagelig at have på. Plastret er altså både allergivenlig, men også latex-fri.

Vores plastre fås i forskellige farver og former, men har du et ønske til et andet design eller farve, så send mig endelig en e-mail på kundeservice@diabetesboksen.dk

Læs mere

Diabetesboksen
Diabetesboksen sælger kvalitets tilbehør til dig med diabetes. Her kan du købe plastrer, klistermærker og andet sjovt til din blodsukker sensor og insulinpumpe. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram